Jullie hebben ons even gemist, dit heeft te maken met de explosieve stijging van onze werkzaamheden. In deze tijd waar Corona het onderwerp van gesprek is, vechten we namelijk samen met onze klanten tegen dit virus.

Met de componenten die Varex Imaging Nederland aan haar klanten levert, worden medische diagnostische systemen geproduceerd om geïnfecteerde personen te identificeren. Daarnaast worden onze producten ook ingezet in analytische systemen. Met dit soort systemen wordt er onderzoek gedaan naar de te ontwikkelen behandelingen en genezingen van Corona.

Ondanks de ontwikkelingen rondom het Corona virus gaan de nieuwbouw werkzaamheden gewoon door en verlopen de werkzaamheden nog steeds volgens de planning. Varex Imaging heeft echter besloten de daadwerkelijke verhuizing van Dinxperlo naar Doetinchem iets verder naar achteren te plaatsen. Deze verhuizing zal nu net na de zomer plaats gaan vinden. Neem snel een kijkje op onze speciale nieuwbouw pagina voor een impressie van de vorderingen.

covid-19 radprotection

Neem contact met ons op via luc.eppink@vareximaging.com.

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!