Varex Imaging Nederland in Doetinchem ontwikkelt, produceert en levert componenten voor medische en industriële röntgenapparatuur. Onze producten zijn onder andere Hoogspanningsconnectoren, Receptacles, Röntgen-sensoren en Coolers.

Vooruitstrevend bedrijf

Wij zijn een internationaal, snelgroeiend en vooruitstrevend bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze medewerkers een prettige en inspirerende werkomgeving bieden. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en goed gekwalificeerd personeel. Voor jou als medewerker betekent dit dat je genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, zodat je jouw talenten optimaal benut.

Internationale organisatie

Varex Imaging Nederland B.V. maakt onderdeel uit van het Amerikaanse Varex Imaging Corporation met vestigingen op alle continenten. In ons Development Center ontwikkelen wij diverse geavanceerde producten, in nauwe samenwerking met onze klanten.

Graag nodigen we je uit om ook een te kijken op onze corporate website www.vareximaging.com. Wil jij graag werken bij een internationale organisatie waar techniek aan de orde van de dag is? Kom dan werken bij Varex.

Onze missie

Bij Varex Connect & Control geloven we dat elk individu het recht heeft om behandeld te worden met producten die zijn ontwikkeld, geproduceerd en geleverd met de hoogst mogelijke zorg en kwaliteit.

Onze visie

Varex Connect & Control past deze overtuiging toe door met veel zorg hoogwaardige componenten tijdig te leveren aan producenten van röntgenapparatuur.

Waarom werken bij Varex?