Varex Imaging Nederland BV (voorheen “Claymount”) in Dinxperlo ontwikkelt, produceert en levert componenten voor medische en industriële röntgenapparatuur. Onze producten zijn onder andere Hoogspanningsconnectoren, Röntgen-sensoren, Collimatoren en Bucky Systems.

Vooruitstrevend bedrijf

Wij zijn een internationaal, snelgroeiend en vooruitstrevend bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze medewerkers een prettige en inspirerende werkomgeving bieden. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en goed gekwalificeerd personeel. Voor jou als medewerker betekent dit dat je genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, zodat je jouw talenten optimaal benut.

werken bij varex
werken bij varex

Internationale organisatie

Varex Imaging Nederland B.V. maakt onderdeel uit van het Amerikaanse Varex Imaging Corporation met vestigingen op alle continenten. In ons Development Center ontwikkelen wij diverse geavanceerde producten, in nauwe samenwerking met onze klanten.

Graag nodigen we je uit om ook een te kijken op onze corporate website www.vareximaging.com. Wil jij graag werken bij een internationale organisatie waar techniek aan de orde van de dag is? Kom dan werken bij Varex.

Onze missie

Wereldleider zijn op het gebied van imagingcomponenten door het leveren van hoogwaardige producten die het succes van onze klanten mogelijk maken.

Onze visie

De meest innovatieve en kosteneffectieve röntgenbeeldvormingsoplossingen creëren voor fabrikanten van apparatuur.

Waarom werken bij Varex?