Stages of een bijbaan bij Varex Imaging

Ben je student en wil je een interessante stage of afstudeeropdracht zoeken? Varex Imaging heeft een actueel aanbod van interessante stages. Kom werken bij Varex!

Onze afstudeer en stageopdrachten:

HBO/WO stage “elektrisch veld simulatie”

Dinxperlo

De inhoud van deze opdracht kunnen we in overleg ook verschuiven naar: Onderzoeken welke software pakketten er in de markt zijn voor elektrische veld berekeningen. Daarnaast het uitzoeken welke het meest gebruiksvriendelijk is (compatible met 3D (Solid Egde), switchen tussen AC / DC en verschillende temperaturen).

MBO/HBO stage 3D engineering

Dinxperlo

Het opzetten van 3D modellen in Solid Edge en het uitwerken van een volledig productietekeningpakket. Het betreft hier een hoogspanningsconnector met kabel genaamd CA20 (2-polige connector 60kVDC). Je leert ontwerpen met geavanceerde 3D ontwerp software en het presenteren in de vorm van een tekenpakket. Het resultaat toets je aan de praktijk door mee te kijken in de productie en eventueel kleine verbeteringen door te voeren die de produceerbaarheid ten goede komen.

HBO stage “puls test opstelling”

Dinxperlo

Tijdens deze stage ga je voor het hoogspanningstestlab een testmethode ontwikkelen die specifiek is voor hoge gelijkspanningen. Huidige hoogspanning connectie systemen worden verkocht in een breed marksegment (van Industrial tot medische apparatuur). Om te toetsen of deze connectie systemen geschikt zijn voor het gebruik in het betreffende segment is een testopstelling wenselijk die de verschillende klantsituaties kan na bootsen.

HBO stage Personeelsmanagement / HR

Dinxperlo

Wil jij graag brede HR ervaring op doen? Tijdens deze stage maak je kennis met vele aspecten die binnen het HR vak voorkomen. Hierbij kun je denken aan de diverse personeelsinstrumenten waaronder beoordelen, werving & selectie, belonen, ziekteverzuim, wet-regelgeving en scholing. Tevens zal de focus liggen op "HR-marketing/employer branding". Je komt in een team te werken van twee HR-professionals.

werken bij varex saturday academy zaterdagwerk vakantiewerk bijbaan
werken bij varex saturday academy zaterdagwerk vakantiewerk bijbaan
werken bij varex saturday academy zaterdagwerk vakantiewerk bijbaan
werken bij varex saturday academy zaterdagwerk vakantiewerk bijbaan