Stages of een bijbaan bij Varex Imaging

Ben je student en wil je een interessante stage of afstudeeropdracht zoeken? Varex Imaging heeft een actueel aanbod van interessante stages. Kom werken bij Varex!

Onze afstudeer en stageopdrachten:

HBO/WO stage “elektrisch veld simulatie”

Doetinchem

De inhoud van deze opdracht kunnen we in overleg ook verschuiven naar: Onderzoeken welke software pakketten er in de markt zijn voor elektrische veld berekeningen. Daarnaast het uitzoeken welke het meest gebruiksvriendelijk is (compatible met 3D (Solid Egde), switchen tussen AC / DC en verschillende temperaturen).

MBO/HBO stage 3D engineering

Doetinchem

Het opzetten van 3D modellen in Solid Edge en het uitwerken van een volledig productietekeningpakket. Het betreft hier een hoogspanningsconnector met kabel genaamd CA20 (2-polige connector 60kVDC). Je leert ontwerpen met geavanceerde 3D ontwerp software en het presenteren in de vorm van een tekenpakket. Het resultaat toets je aan de praktijk door mee te kijken in de productie en eventueel kleine verbeteringen door te voeren die de produceerbaarheid ten goede komen.

HBO stage “puls test opstelling”

Doetinchem

Tijdens deze stage ga je voor het hoogspanningstestlab een testmethode ontwikkelen die specifiek is voor hoge gelijkspanningen. Huidige hoogspanning connectie systemen worden verkocht in een breed marksegment (van Industrial tot medische apparatuur). Om te toetsen of deze connectie systemen geschikt zijn voor het gebruik in het betreffende segment is een testopstelling wenselijk die de verschillende klantsituaties kan na bootsen.

HBO/WO stage ‘Aluminium radiator’

Doetinchem

Varex Imaging in Doetinchem is op zoek naar een werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar) stagiair/afstudeerder: HBO/WO stage ‘Aluminium radiator’ Wat ga je doen: Varex ontwikkelt diverse koelsystemen voor water-glycol gekoelde röntgenbuizen voor medische en industriële toepassingen. Belangrijk onderdeel van deze koelers zijn de koperen radiatoren. In deze opdracht ga jij onderzoeken of Varex de koperen radiatoren kan […]

werken bij varex saturday academy zaterdagwerk vakantiewerk bijbaan
werken bij varex saturday academy zaterdagwerk vakantiewerk bijbaan
werken bij varex saturday academy zaterdagwerk vakantiewerk bijbaan
werken bij varex saturday academy zaterdagwerk vakantiewerk bijbaan