Werknemers zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam bij Varex Imaging!

Bij Varex nemen we de gezondheid van onze medewerkers erg serieus. Daarom zorgen we er graag voor dat de energiebalans van onze medewerkers zowel mentaal als fysiek op orde is. Gelukkig doen onze medewerkers dat zelf ook! Als we daarbij gezondheid kunnen stimuleren en een steentje bijdragen aan een beter milieu, laten we die kans natuurlijk niet liggen.

Werknemers van Varex regelden zelf dat Varex samen met mobiliteitspartner Lease-a-bike per 1 februari lease fietsen aanbiedt aan alle werknemers in vaste dienst.

Minder autokilometers naar het werk, zoveel mogelijk op de fiets, meer bewegen in de frisse lucht en fitter aankomen op je werk, dat wilden ze voor iedereen mogelijk maken! Hierbij wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om fiscaal vriendelijk een fiets te leasen via je brutosalaris. E-bike, speed pedelec, racefiets, stadsfiets, het maakt niet uit, alles is mogelijk. Je kunt dus zelf de fiets uitzoeken die het beste bij jou en je eigen situatie past en jou dat gevoel van vrijheid en ontspanning geeft die je wilt. Je hoeft daarbij de fiets niet te gebruiken om naar je werk te komen; je kunt ook alleen in je vrije tijd genieten van een nieuwe fiets.

Super initiatief van onze werknemers waar direct al veel animo voor is!

Neem contact met ons op via luc.eppink@vareximaging.com.

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!