Speeddaten? Bij Varex kan het!

Op 27 oktober 2021 is het weer zover. Dan organiseert Varex onze tweede Speeddate in Doetinchem. Hier hebben we al succesvolle ervaringen mee in Dinxperlo. Deze Speeddate is voor potentiële nieuwe collega’s die op zoek zijn naar een Varex-vervolgstap in hun carrière. Op deze avond kun je kennismaken met ons en onze organisatie, waarbij je vrijblijvend de mogelijkheden kunt ontdekken die wij bieden. Het gaat niet alleen om de actuele openstaande vacatures, maar ook om inspirerende uitdagingen die bij ons de komende tijd zullen ontstaan. Neem ook alvast een kijkje op deze website.

Wij staan klaar voor jouw inspirerende carrièremove!
Deze Speeddate avond is van 17:00 tot 20:00 uur en wordt gehouden op onze vestiging aan de Fabriekstraat 41 in Doetinchem. In verband met het houden van het overzicht verzoeken wij je om je vooraf aan te melden via deze pagina.

Wil je wel de mogelijkheden ontdekken, maar kun je woensdag 27 oktober niet, neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak in te plannen: 0314-799870.

Neem contact met ons op via luc.eppink@vareximaging.com.

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!