Op 3 juli hebben wij afscheid genomen van onze gepensioneerde “Heintje Davids”, beter bekend als Henk Helmes. In oktober 2018 bereikte Henk de pensioengerechtigde leeftijd al, echter hij was nog niet uitgewerkt bij Varex en heeft tot 3 maal toe een tijdelijke verlenging gekregen. Midden in de Corona-crisis werd uiteindelijk dan toch de pensioneringsvlag gehesen. Gelukkig konden we hier tijdens de Sneak Preview (tevens aftrap van de vakantieperiode) op de nieuwbouw in Doetinchem uitgebreid aandacht aan geven. Zo waren er naast zijn afscheid verschillende goedgevulde broodjes als versnapering.

Tijdens de speech werd stilgestaan bij Henk en zijn ruim 15-jarige Varex loopbaan. Henk was behoorlijk onder de indruk en in zijn reactie benadrukte hij dat hij de jaren bij Varex als zeer prettig heeft ervaren. Met één van de cadeaus werd Henk in de gelegenheid gebracht om al het maai- en zaaiwerk voor zijn rekening te gaan nemen. Henk wou namelijk helemaal nog niet met pensioen en gaf aan op de zaterdagen het gras wel te komen maaien. Naast dit ludieke cadeau kreeg Henk ook nog o.a. een Workmate zodat zijn vrouw hem thuis aan het klussen kan zetten en hij zich niet hoeft te vervelen.

Henk van harte gefeliciteerd met je pensionering, je was een fijne en gewaardeerde collega!

Neem contact met ons op via luc.eppink@vareximaging.com.

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!