Nieuwbouw Varex Imaging in Doetinchem

HomeBlogsNieuwbouw Varex Imaging in Doetinchem

In juli 2018 is voor Varex Imaging de omgevingsvergunning aangevraagd voor een nieuw bedrijfspand in Doetinchem. De nieuwbouw krijgt een hoogwaardige uitstraling met de uitgangspunten van BREEAM excellent. Het ontwerp is voorzien van duurzame materialen en oplossingen. Dit gas-loze gebouw met hoge isolatiewaarden krijgt bijvoorbeeld werkplekken met veel direct daglicht door onder ander een groot atrium in het kantoor en noorder-lichtstraten op de productieruimte.

Varex is een snelgroeiend bedrijf en mede daarom is er voor een locatie in Doetinchem gekozen waar het de mogelijk heeft om in de toekomst uit te breiden. Naast de KlaassenGroep als ontwikkelaar en aannemer, verzorgt Palazzo het ontwerp. Verder zijn Traject en Qbuz als adviseurs betrokken bij de nieuwbouw.

Neem contact met ons op via luc.eppink@vareximaging.com.

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Accepteer