Op vrijdag 13 december was het weer zover: het kerstdiner met de collega’s van Varex. We waren net als afgelopen jaren te gast in de Pop-zaal van de DRU Cultuurfabriek waar we nu langzaam uit ons jasje groeien. Op het Varex kerstdiner zijn de partners van medewerkers namelijk ook altijd van harte welkom. Met een opkomst van circa 150 personen, werd deze avond zeer goed bezocht. Er waren ook nu diverse buffethoeken opgesteld, de tafels ingedekt en de zaal was in kerstsferen omgetoverd. Er werd volop met elkaar bijgepraat onder het genot van het diner en een goed glas wijn of bier.

Dit jaar kunnen we oprecht zeggen dat we een wel heel bijzondere editie hebben meegemaakt, waarbij een aantal medewerkers van Varex samen de huisband “Dörsläg” vormden. De band bestaat uit de volgende artiesten:
Chiel – Zang
Nick – Gitaar, mondharmonica en zang
Erard – Basgitaar
Sander – Drums
Gaby – Gitaar en beatring
Thierry – Gitaar
Arjan – Saxofoon

Vele rock- en pop klassiekers kwamen voorbij en het publiek/collega’s waren duidelijk onder de indruk van deze gelegenheidsband. Na elk nummer volgde dan ook een daverend applaus. Toen het laatste nummer “Merry Xmas everybody – Slade” was gespeeld volgde een staande ovatie en was het voor de bandleden tijd voor een koud pilsje.

We blikken terug op een erg geslaagde avond en wensen iedereen een gelukkig en gezond 2020 toe! Op naar een ambitieus 2020!

Neem contact met ons op via luc.eppink@vareximaging.com.

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!