Op de campus in Arnhem werkt het Smart Region team van de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) samen met Varex Imaging aan een digital twin voor een verbeterde paddle voor borstonderzoek. Dit gebeurt in een living lab waar studenten, onderzoekers en Varex-medewerkers kennis ontwikkelen en van elkaar leren.

“De digital twin bootst straks alles na wat er gebeurt in het ontwikkel- en productieproces van de paddles,” zegt René Bakker. Hij is lector Networked Applications en leidt het Digital Twin-programma van HAN Smart Region. “De digital twin is voor onze studenten een bron van studie en onderzoek. Varex heeft op deze manier toegang tot nieuwe technologie die zorgt voor meer efficiency en betere besluitvorming. Onderzoek, onderwijs en ondernemerschap samenbrengen: hier zie je dat het écht werkt.”

Klik hier op de link om naar het volledige bericht te gaan.

Neem contact met ons op via luc.eppink@vareximaging.com.

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!