Varex Imaging in Doetinchem is op zoek naar een stagiair:

Hbo-stage “puls-testopstelling”

Wat ga je doen:

Tijdens deze stage ga je voor het hoogspanningstestlab een testmethode ontwikkelen die specifiek is voor hoge gelijkspanningen. Huidige hoogspanning connectie systemen worden verkocht in een breed marktsegment (van industrieel tot medische apparatuur). Om te toetsen of deze connectie systemen geschikt zijn voor het gebruik in het betreffende segment is een testopstelling wenselijk die de verschillende klantsituaties kan na bootsen.

De opdracht houdt in: het (verder) ontwikkelen, bouwen en testen van een hoogspanning puls test opstelling die frequentie en spanning onafhankelijk een ontlading kan genereren op elk gewenst moment. De werkzaamheden zijn zeer divers maar hebben vooral een praktisch insteek om middels proeven en testen uit te vinden welke materialen en methoden het beste werken, het meten van de spanningsvorm kan een onderdeel worden van de opdracht.

Je maakt kennis met zowel diepvacuüm en -stikstof overdruk als isolatie-medium. Doelstelling is uiteindelijk het volledig geautomatiseerd beproeven van onze hoogspanning componenten.

Wat heeft Varex Imaging je te bieden:

  • Een boeiende werkomgeving bij een innovatieve en groeiende organisatie.
  • Uitstekende begeleiding tijdens je stageperiode.
  • Afwisselend en uitdagend werk.
  • Een aangename en collegiale werksfeer.
  • Werkomgeving waarbij kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat.
  • Een passende beloning

Naar verwachting gaat het om een periode van 6 maanden, afhankelijk van de (stage) opdracht is dit aan te passen.

Afgestudeerd en geïnteresseerd in een loopbaan bij Varex Imaging, wij bieden uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.